Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday 17 February 2014

Tekvicová polievka alá Rander

Niet nič lepšieho ako sa zahriať počas dlhých zimných večerov, ako vyskúšať niektorú z hustých polievok, ktoré vás nielen zasýtia, ale aj zohrejú. Stačí ak do nich pridáte chili.


Recept je naozaj veľmi jednoduchý. Na masle poduste cibuľku, pridajte tekvicu nakrájanú na kocky. Keď sa trošku opiekla, pridajte zemiak (pre dve osoby jeden veľký) a vývar. Varte až do zmäknutia tekvice. Prepasírujte alebo rozmixujte ponorným mixérom. Samozrejme dosoľte. Na záver pridajte drvený koriander a jogurt, či kyslú smotanu. A je to !!

No comments:

Post a Comment